Poniedziałek 17 luty
Śniadanie: Chleb staropolski z masłem, pasztet pieczony, ogórek kiszony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Barszcz biały z kiełbasą i ziemniakami
Ryż z musem owoce leśne na jogurcie naturalnym Kompot
Podwieczorek: Chleb kukurydziany z masłem, ser żółty, pomidor
Wtorek 18 luty
Śniadanie: Bułka kajzerka z masłem , pasta włoska: twarożek z pomidorami suszonymi i bazylią, herbata żurawinowa
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa jarzynowa z makaronem
Pieczone kotleciki mielone z warzywami z sosem koperkowym, kasza jęczmienna, surówka z białej kapusty z marchewką Kompot
Podwieczorek: Gofry + powidła owocowe
Środa 19 luty
Śniadanie: Chleb graham z masłem, jajko, sos ketchupowo – majonezowy, szczypiorek, kakao
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa ogórkowa z ryżem
Filet drobiowy zapiekany z serem mozzarella i pomidorem, ziemniaki, surówka jesienna Kompot
Podwieczorek: Mus owocowy (jagodowy) z jogurtem naturalnym, ciasteczka kruche domowe
Czwartek 20 luty
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem, szynka wiejska, ogórek zielony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa grysikowa na rosole
Pierogi z mięsem, sałatka z ogórka kiszonego, pomidora i cebulki Kompot
Podwieczorek: Ciasto marchewkowe z selerem
Piątek 21 luty
Śniadanie: Bułka grahamka z masłem pasta rybna – jajeczna, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krem z soczewicy z pomidorami i czosnkiem i groszkiem ptysiowym
Naleśniki z serem białym i polewą malinową Kompot
Podwieczorek: Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem żółtym i szynką