Poniedziałek 18 listopad
Śniadanie: Chleb staropolski z masłem, szynka wiejska, ogórek zielony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Barszcz biały z kiełbasą i ziemniakami
Pampuchy z musem z owoców leśnych Kompot
Podwieczorek: Chlebek kukurydziany z masłem, mozzarella z oliwkami zielonymi i pomidorem
Wtorek 19 listopad
Śniadanie: Chleb graham z masłem, pasta włoska: twarożek z pomidorami suszonymi i bazylią, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krupnik warzywny na kaszy jęczmiennej z ziemniakami i zieloną pietruszką
Filet drobiowy zapiekany z serem mozzarella i pomidorem, ziemniaki, surówka jesienna kompot
Podwieczorek: Domowy deserek owocowy malinowy, pałki kukurydziane
Środa 20 listopad
Śniadanie: Chleb staropolski z masłem, pasztet pieczony, papryka, kakao
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Rosół z makaronem nitki, jarzynami i zieloną pietruszką
Duszony filet z indyka w sosie neapolitańskim, kasza bulgur surówka z białej kapusty z marchewką Kompot
Podwieczorek: Gofry + powidła owocowe
Czwartek 21 listopad
Śniadanie: Chleb wiejski z masłem, ser żółty, pomidor, herbata żurawinowa
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa ogórkowa z ryżem
Pierogi z mięsem, sałatka z ogórka kiszonego, pomidora i cebulki Kompot
Podwieczorek: Bułeczka wodna z masłem + twarożek biały z szynką i szczypiorkiem
Piątek 22 listopad
Śniadanie: Bułka grahamka z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, kawa zbożowa inka
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krem z pieczonych buraczków z czosnkiem i grzankami
Naleśniki z serem białym i polewą malinową Kompot
Podwieczorek: Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem żółtym i szynką