Poniedziałek 24 listopad
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem, polędwica z indyka, ogórek zielony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa jarzynowa z ziemniakami
Pampuchy z musem z owoców leśnych Kompot
Podwieczorek: Chleb z siemieniem lnianym z masłem, ser żółty, pomidor
Wtorek 25 listopad
Śniadanie: Bułka kajzerka z masłem, wiejski twarożek ze szczypiorkiem, herbata owocowa
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa koperkowa z ryżem
Klopsy w sosie neapolitańskim, kasza jęczmienna, ogórek kiszony Kompot
Podwieczorek: Pana cotta z musem z malin, pałki kukurydziane
Środa 26 listopad
Śniadanie: Kaszka manna na mleku, chałka z masłem i konfiturą owocową
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Rosół z makaronem nitki, jarzynami i zieloną pietruszką
Filet drobiowy zapiekany z serem mozzarella i pomidorem, ziemniaki, sałatka „coleslaw” Kompot
Podwieczorek: Kisiel wiśniowy , ciasteczka cynamonki domowe
Czwartek 27 listopad
Śniadanie: Chleb staropolski z masłem, schab pieczony, papryka, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa ogórkowa z ryżem
Pierogi z mięsem, surówka z marchewki, jabłka i soku z pomarańczy Kompot
Podwieczorek: Bułka z ziarnami z masłem, pasta: twarożek typu „tzatziki” pomidor
Piątek 28 listopad
Śniadanie: Bułka grahamka z masłem, pasta rybna – jajeczna, kakao
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
Naleśniki z serem białym i polewą malinową Kompot
Podwieczorek: Ciasto „czekoladowe brownie” z wiśniami