Poniedziałek 20 styczeń
Śniadanie: Chleb foremka „cegiełka” z masłem , pasztet pieczony, ogórek kiszony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Barszcz biały z kiełbasą i ziemniakami
Pampuchy z musem z owoców leśnych Kompot
Podwieczorek: Chlebek kukurydziany z masłem + twarożek ze szczypiorkiem
Wtorek 21 styczeń
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem, jajko, sos ketchupowo – majonezowy, kakao
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krem z pomidorów z grzankami z bagietki
Podudzia pieczone, ziemniaki, surówka z marchewki, jabłka i soku z pomarańczy Kompot
Podwieczorek: Pancakes” z dżemem owocowym
Środa 22 styczeń
Śniadanie: Bułka grahamka z masłem, ser żółty, pomidor, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krupnik warzywny na kaszy jęczmiennej z ziemniakami i zieloną pietruszką
Gulasz z szynki po węgiersku z makaronem, ogórek kiszony Kompot
Podwieczorek: Mus owocowy z jogurtem naturalnym, ciasteczka cynamonki domowe
Czwartek 23 styczeń
Śniadanie: Chleb żytni razowy z masłem z twarogiem i brzoskwiniami, kawa zbożowa inka
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa kalafiorowa z makaronem i zieloną
Filet drobiowy zapiekany z serem mozzarella i pomidorem, ziemniaki, surówka chińska Kompot
Podwieczorek: Bułka z ziarnami z masłem, domowy humus , papryka
Piątek 24 styczeń
Śniadanie: Chleb staropolski z masłem, pasta rybna – jajeczna , herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa koperkowa z ryżem
Naleśniki z serem białym i polewą malinową Kompot
Podwieczorek: Ciastka owsiane z żurawiną + banan