Poniedziałek 3 luty
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem, polędwica z indyka, ogórek zielony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Żurek staropolski z kiełbasą i ziemniakami
Pampuchy z musem bananowym Kompot
Podwieczorek: Chlebek kukurydziany z masłem, mozzarella z oliwkami zielonymi i pomidorem
Wtorek 4 luty
Śniadanie: Chleb staropolski z masłem, ser żółty , pomidor, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krem z pomidorów z grzankami
Filet drobiowy panierowany, ziemniaki, mizeria Kompot
Podwieczorek: Jogurt naturalny z owocami sezonowymi (mango) i chrupkami kukurydzianymi
Środa 5 luty
Śniadanie: Chleb graham z masłem, jajko, ogórek zielony, herbata żurawinowa
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa ogórkowa z ryżem
Gulasz z szynki z cukinią, papryką, pomidorami i ogórkiem kiszonym, kasza Kompot
Podwieczorek: Budyń czekoladowy, wafle ryżowe
Czwartek 6 luty
Śniadanie: Bułeczka kukurydziana z masłem, dżem owocowy, kawa zbożowa inka
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krupnik warzywny na kaszy jęczmiennej z ziemniakami i zieloną pietruszką
Spaghetti bolońskie Kompot
Podwieczorek: Chleb z siemieniem lnianym z masłem, pasztet pieczony , papryka czerwona
Piątek 7 luty
Śniadanie: Bułka grahamka z masłem, pasta rybna z łososia, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
Pierogi ruskie z cebulką, surówka z marchewki, jabłka i soku z pomarańczy Kompot
Podwieczorek: Ciasto szpinakowe z jabłkami