Poniedziałek 7 październik
Śniadanie: Chleb wiejski z masłem, ser żółty, pomidor, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa jarzynowa z zielonym groszkiem i ziemniakami /
Pampuchy z musem z owoców leśnych, Kompot
Podwieczorek: Chleb z siemieniem lnianym z masłem, polędwica z indyka, papryka
Wtorek 8 październik
Śniadanie: Chleb graham z masłem, pasta włoska: twarożek z pomidorami suszonymi i bazylią, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krem z pieczonej papryki i pomidorów z kaszą jaglaną
Wolno pieczony schab w sosie własnym, kasza bulgur, surówka z buraczków z jabłkiem, kompot
Podwieczorek: Budyń waniliowy „szarlotka” z jabłkami, cynamonem i chrupkami kukurydzianymi
Środa 9 październik
Śniadanie: Kaszka manna na mleku, chałka z masłem i konfiturą owocową
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krupnik warzywny na kaszy jęczmiennej z ziemniakami i zieloną pietruszką
Filet drobiowy zapiekany z serem mozzarella i pomidorem, ziemniaki, surówka jesienna, Kompot
Podwieczorek: Bułeczka wodna z masłem + twarożek biały z szynką i szczypiorkiem
Czwartek 10 październik
Śniadanie: Bułka kajzerka z masłem, kiełbasa krakowska, ogórek zielony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Kapuśniak na żeberkach wędzonych z ziemniakami
Kluski śląskie z sosem brokułowo – serowym, surówka chińska, Kompot
Podwieczorek: „Pancakes” z dżemem owocowym
Piątek 11 październik
Śniadanie: Chleb staropolski z masłem, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, kawa zbożowa inka
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem
Paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i jabłkiem, Kompot
Podwieczorek: Pischfinger kakaowy