Poniedziałek 16 wrzesień
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem, polędwica z indyka, ogórek zielony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Żurek staropolski z kiełbasą i ziemniakami /
Ryż z musem owoce leśne na jogurcie naturalnym, Kompot
Podwieczorek: Chleb słonecznikowy ciemny z masłem, ser żółty, pomidor
Wtorek 17 wrzesień
Śniadanie: Chleb graham z masłem, jajko, rzodkiewka, herbata owocowa
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Zupa pieczarkowa z łazankami
Duszony filet z indyka w sosie neapolitańskim, kasza bulgur surówka z białej kapusty z marchewką, Kompot
Podwieczorek: Chleb pszenno-żytni, domowa nutella
Środa 18 wrzesień
Śniadanie: Bułka kajzerka z masłem, wiejski twarożek ze szczypiorkiem, kakao
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krupnik warzywny na kaszy jęczmiennej z ziemniakami i zieloną pietruszką
Nuggetsy z kurczaka (pieczone) w płatkach kukurydzianych marynowane w mleku, ziemniaki, mizeria, Kompot
Podwieczorek: Pana cotta z musem z malin, pałki kukurydziane
Czwartek 19 wrzesień
Śniadanie: Bułka grahamka z masłem, pasztet pieczony, ogórek kiszony, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Rosół z makaronem nitki, jarzynami i zieloną pietruszką
Pierogi z mięsem, sałatka z ogórka kiszonego, pomidora i cebulki, Kompot
Podwieczorek: Ciasto buraczane „brownie” z kawałkami gorzkiej czekolady
Piątek 20 wrzesień
Śniadanie: Chleb wiejski z masłem, pasta rybna – jajeczna, herbata z cytryną
II śniadanie: Owoc sezonowy
Obiad: Krem z pieczonych buraczków z czosnkiem i grzankami
Naleśniki z serem białym i polewą ze świeżych malin, Kompot
Podwieczorek: Bułka z ziarnami z masłem, domowy humus, papryka